Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-almere.nl


  Paragnosten in Almere kijken in de kristallen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Nellekke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Wooooow ik stond er helemaal niet bij stil het is gegaan zoals jij mij maanden geleden verteld heb. Jij bent echt een van de beste op deze lijn. Hoop je snel te pakken te krijgen.




Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 2 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Alles wat Nelleke zegt, manifesteert zich vroeg of laat. Ongelofelijk. Deze vrouw is fenomenaal. En nog heel lief en vriendelijk ook.




Ervaring van Lies met paragnost Nellekke   Ervaring van Lies met paragnost Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 16 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Nelleke bedankt voor ons goede gesprek, ik hoop net als vorige keer. Dat nu weer alles uitkomt. Ik heb daar veel vertrouwen in dank je wel tot de volgende keer.




Ervaring van J met paragnost Nellekke   Ervaring van J met paragnost Nellekke   Ervaring van J geplaatst op 2 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Liefste Nelleke
Jij hebt me rust gegeven en hoop dat wat je me vertelde ook vlug mag uitkomen. Je hoort nog van me. Dikke dank u wel super fijn bij jou te praten.




Ervaring van Maggy met paragnost Nellekke   Ervaring van Maggy met paragnost Nellekke   Ervaring van Maggy geplaatst op 2 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, weer zat je bovenop een voorspelling. Je gaf aan dat de vriend van mijn bff niet deugde. Hij zou psycho narcistisch gedrag vertonen en de relatie zou spoedig op de klippen lopen. Het is precies gegaan zoals jij had voorspeld.




Ervaring van E. met paragnost Nellekke   Ervaring van E. met paragnost Nellekke   Ervaring van E. geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke,
Al sinds de nazomer zei je me in elk gesprek dat ik veel geld zou ontvangen. Ook toen ik zei dat ik het niet meer geloofde zei je heel duidelijk dat het voor me lag, ik erachteraan moest gaan en het dan naar me toe zou komen. Ik heb het gevonden, werk van gemaakt en begin november ontvangen. Ik ben je zo dankbaar dat je me erop bleef wijzen, anders had ik het laten gaan. Je bent een topper. Liefs.




Ervaring van Boogschutter zuster met paragnost Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster met paragnost Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Ik was net ergens begonnen met werken en u zei me dat ik niet bleef en ergens anders ging beginnen onmiddellijk met meer loon. Ik krijg je niet te pakken maar ik wil je bevestigen dat het precies gegaan is zoals je zei. Topper.




Ervaring van nadine met paragnost Nellekke   Ervaring van nadine met paragnost Nellekke   Ervaring van nadine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately the line was cut but I was very happy to hear from you again, you help and support me like anyone else and I am very grateful to the universe that I found you. As soon as I have news about C and about my problem in the Netherlands and the one in Italy of course I let you know Hope to hear from you soon, your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Alles wat u zei is nu allemaal zo gebeurd. wauw. Ik hoop je snel te kunnen spreken.




Ervaring van A.H met paragnost Nellekke   Ervaring van A.H met paragnost Nellekke   Ervaring van A.H geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke .
Je bent altijd zo geduldig en je blijft altijd trouw aan wat je als eerst voorspeld hebt.
Hoe ik ben , de acties die ik doe, mijn emoties dat allemaal heb je tot in details goed aangeven. Dat kun je eigenlijk niet weten maar toch,. Super knap gedaan. Ik wil je bedanken dat ik altijd bij je terecht kan en m?n ei altijd bij je kwijt kan. Dat is super fijn.
Als hij op de proppen komt laat ik jou dat meteen weten.
Tot snel.
Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Hey Nelleke, onze verbinding viel weg.
Wou je hartelijk bedanken voor het fijne consult, en wou je meegeven dat het enorm bijzonder was wat je allemaal vertelde. het was gewoon de nagel op de kop. Ik hoop dat je voorspelling mag uitkomen wat betreft de man met de ongezonde situatie met zijn ouders. Ik bel je zeker nog terug, als ik je te pakken krijg. Dank je wel voor je advies xxx.




Ervaring van Debby met paragnost Nellekke   Ervaring van Debby met paragnost Nellekke   Ervaring van Debby geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nellekke,
Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Nellekke voor alles.
Liefs.




Ervaring van Koppige Steenbok met paragnost Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok met paragnost Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke
Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn.
Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben.
Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft.
Jouw voorspellingen komen uit.
Heel knap.
Dankjewel dat je er voor mij bent.
Tot gauw
XXXX.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Moeilijk te pakken. maar de reden ervan is ook evident. met name haar accuraatheid.




Ervaring van Fons met paragnost Nellekke   Ervaring van Fons met paragnost Nellekke   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdwenen de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. Ik had niet durven dromen dat de rust in mij zo snel terug zou keren. Geen enkel medicijn en geen enkele therapeut hadden dit voor elkaar gekregen in ??n gesprek. Ik ga die rust koesteren en ik heb het gevoel dat ik alles nu gewoon op me af kan laten komen. Zo blij dat ik jou gevonden heb. Je bent een geschenk uit de hemel.




Ervaring van Lies met paragnost Nellekke   Ervaring van Lies met paragnost Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdween de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. En was er instant rust. Bedankt, lieve Nelleke.




Ervaring van Lies met paragnost Nellekke   Ervaring van Lies met paragnost Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Nelleke een echte aanrader hier op de lijn ni normaal. Je voorspelde mij vanmorgen hoe de sollicitatie ging verlopen en je zat er bonk op ook al is mijn frans zo slecht het is verlopen zoals je voorspelde spontaan en heb er echt van genoten ni normaal, je zei me dat ik uit 2 jobs ging moeten kiezen en daarna kreeg ik telefoon voor nog een andere job waar ik direct aan de slag mag dit is btw niet de enige voorspelling dat uitgekomen is man je voelt de dingen zo goed aan, hopelijk komen de andere dingen die je voorspelde ook snel uit.




Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Nelleke,
Je viel plots weg maar je hebt me enorm geholpen. Ik weet dat alles op het juiste moment op zijn plaats valt. Ik ga je zeker nog bellen. Beste medium op dit platform .




Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke,
Jammer je vertelde zoveel wat al herkenbaar is voor mij, en dan verbreekt het gesprek.
Ik heb wel meer duidelijkheid over de situatie.
Ik bel je gauw weer, hopelijk spreek ik je wat langer.
Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Nellekke   Ervaring van S met paragnost Nellekke   Ervaring van S geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately our conversation was cut again due to a technical issue I am really sorry about that. I will call you soon because you are amazing, what you can see in detail with a lot of accuracy is beyond imagination, definitely you are the best of the best. Maria your Italian customer.




Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Laatste dagen vaak met jou gesproken over mijn relatie waarin jij het positief ziet liggen en ik het totaal niet zo voelde. Dus ik ben blij dat het zo in het vooruitzicht ligt. Dit weekend zou voor hem een verandering moeten zijn omdat hij nu mijn andere kant heeft gezien. Ik zal rekening houden met de drukte van zijn werk maar probeer erop te vertrouwen dat hij gaat doen wat hij heeft beloofd. Ik hoop dat het idd over 2 a 3 weken heel anders is dan nu. Je weet dat je vandaag een glimlach op m,n gezicht heb gekregen. Liefs.




Ervaring van E met paragnost Nellekke   Ervaring van E met paragnost Nellekke   Ervaring van E geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dear Nellekke, I am happy that I found you, for me you are one of the best mediums ever, I am sorry that our conversation was cut abruptly due to a technical issue, I will call you again soon for sure. Your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke even weer een extra bedankje voor jou.
Je bent echt een schat. Xxx Daphne.




Ervaring van Daphne met paragnost Nellekke   Ervaring van Daphne met paragnost Nellekke   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve lieve Nelleke
Ik heb jou een paar keer gesproken.
Je blijft het zelfde zeggen over Patrick
Ik wacht het maar af of hij plots voor me neus staat en hem snel weer zie.
Nelleke is een lieve rustige, vriendelijke vrouw en ook oprecht.
Nelleke is zeer een aanrader.

Lieve groet Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met paragnost Nellekke   Ervaring van Daphne met paragnost Nellekke   Ervaring van Daphne geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dankjewel voor je hulp nelleke. Ik hoorde niet meer. Ik hoop je snel te spreken. Liefs i.




Ervaring van I met paragnost Nellekke   Ervaring van I met paragnost Nellekke   Ervaring van I geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Nelleke bel ik al n tijdje. Haar voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ze helpt jou ook bepaalde inzichten te geven. Dat helpt enorm.
Een vertrouwd gevoel geruststellend en met liefde
Dankjewel voor ons gesprek vanochtend lieve Nelleke.
Tot gauw XXX.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Je hebt zoveel geduld en je gaat er zo diep in met je gevoel. Voor mij ben je een engel. Je hebt me echt door een rotte periode getrokken en dankzij jou raad ben ik er anders mee omgegaan en is alles nu top. Dankjewel met heel men hart. Liefs.




Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dankje voor dit.

Bel snel weer.




Ervaring van M met paragnost Nellekke   Ervaring van M met paragnost Nellekke   Ervaring van M geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Your like a best friend with angel wings. Je bent ZO goed, ben echt sprakeloos.




Ervaring van N met paragnost Nellekke   Ervaring van N met paragnost Nellekke   Ervaring van N geplaatst op 23 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Superbedankt voor een heel fijn gesprek Nellekke. Eerder zag je het contact wat langer uitblijven en nu lag het heel dichtbij, ik hoop echt dat ik jou heel snel deze bevestiging kan geven. Je bent een superlieve en fijne vrouw om mee te praten. Hopelijk tot snel. Liefs, F van de kiptajine ;-) .




Ervaring van FF met paragnost Nellekke   Ervaring van FF met paragnost Nellekke   Ervaring van FF geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Weer een voorspelling uitgekomen van je Nelleke. Wwwoowww gewoon. Ik ben letterlijk aan de kant gaan staan met de auto omdat de bevestiging inderdaad binnen kwam met de boodschap woensdag is het er. Ongelooflijk gewoon. Super bedankt lieve Nelleke.




Ervaring van Bon met paragnost Nellekke   Ervaring van Bon met paragnost Nellekke   Ervaring van Bon geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke.dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke ontzettend bedankt je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met paragnost Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met paragnost Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke. Dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke. Ontzettend bedankt. Je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met paragnost Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met paragnost Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Je had het goed gezien gelijk in het begin en ik realiseer me dat nu. Dus dat moet dan ook gewoon gezegd worden. Je zei je gaat veranderen van baan en dat terwijl ik net was begonnen bij mijn huidige baan. Je hebt gelijk gekregen. Chapeau lieve Nelleke. Heel goed gezien van jou.




Ervaring van V met paragnost Nellekke   Ervaring van V met paragnost Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-almere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden