Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-almere.nl


  Paragnosten in Almere kijken in de kristallen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste Carola,
De omschrijving van die persoon waar ik naar vroeg klopt. Je doet het heel goed. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Eugie met paragnost Carola   Ervaring van Eugie met paragnost Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  lieve Yuorah, je zat er helemaal op. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt. je bent een aanrader.




Ervaring van Gerard met paragnost Yuorah   Ervaring van Gerard met paragnost Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met paragnost Sid   Ervaring van Barbara met paragnost Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met paragnost MB Rhais   Ervaring van Christel met paragnost MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roos
  Ervaring met paragnost Roos
  Het was een zeer aangename en verhelderend uitleg. en deze mevrouw nam echt tijd om je vragen te beantwoorden en te luisteren. een aanrader
.




Ervaring van Liana met paragnost Roos   Ervaring van Liana met paragnost Roos   Ervaring van Liana geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  bedankt voor jouw luisterend oor. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. Hartelijk dank .




Ervaring van Paulina met paragnost Zoya   Ervaring van Paulina met paragnost Zoya   Ervaring van Paulina geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  gisteren een reading gehad van deze lieve dame en al wat ze zei klopte. ook raad gekregen als relatiecoach en deed deugd zoiets te mogen horen. Hopelijk komen haar mooie voorspellingen uit en kan ik een mooie toekomst tegemoet gaan. Dank je wel voor je reading.




Ervaring van A met paragnost Annicka   Ervaring van A met paragnost Annicka   Ervaring van A geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Erkan heeft voor mij de Reading gedaan in het Engels en hij was 100% accuraat. Niet normaal hoe scherp en duidelijk hij was in zijn voorspellingen. Zeker een aanrader.




Ervaring van Kitty met paragnost Erkan   Ervaring van Kitty met paragnost Erkan   Ervaring van Kitty geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa. Wat heb je mij fantastisch geholpen. Echt ongelooflijk wat je me vertelde en dat je helemaal gelijk had.
Liefs M.




Ervaring van Miriam met paragnost Louisa   Ervaring van Miriam met paragnost Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Jij bent echt een dame met engelen geduld.
Jij bent heel erg goed en jij gaat nog veel groter worden.je bent een tophelderziende. liefs van Danielle.




Ervaring van Danielle met paragnost Angel Felice   Ervaring van Danielle met paragnost Angel Felice   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Een heel fijn en prettig gesprek. De toon waarmee ze spreekt is al erg rustgevend. En niet onbelangrijk zei ze dingen waar ik me wel in kon vinden. Wat naar mijn gevoel wel klopte. Dank.




Ervaring van Rosh met paragnost Karlien   Ervaring van Rosh met paragnost Karlien   Ervaring van Rosh geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeremy
  Ervaring met paragnost Jeremy
  Net een zalig telefoongesprek gehad met Jeremy.
Wauw echt zat er bonk op zonder veel te vertellen, luisterend oor en zeer aangenaam om naar te luisteren.
Geef zo mooi raad, nu maar hopen dat alles snel uitkomt ga meteen aan de slag met uwe raad.
Hou je zeker op de hoogte je tovert een glimlach op mijn gezicht. Grts anneke .




Ervaring van Anneke met paragnost Jeremy   Ervaring van Anneke met paragnost Jeremy   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,
Bedankt voor je super fijne redding, eerlijk, duidelijk en oprecht. Het liep precies zoals u had voorspeld. Dank je wel prachtig mens.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lola is echt de beste. Verteld geen onzin en is eerlijk en oprecht. Alles wat je met tijd aangaf is uitgekomen. Je bent de beste in je werk, bedankt Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Lola   Ervaring van Maria met paragnost Lola   Ervaring van Maria geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Beste Lola wat ben ik blij met u. u bent een super positieve vrouw en heel meegaand. er waren wat dingetjes aan de gang en u heb me echt heel goed geholpen. alles wat u voorspelde is uitgekomen. bedankt liefs Monica .




Ervaring van Monica met paragnost Lola   Ervaring van Monica met paragnost Lola   Ervaring van Monica geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beau is een heel fijn medium, hij neemt de tijd en is heel goed in het invoelen van mensen en situaties.




Ervaring van anoniem met paragnost Beau   Ervaring van anoniem met paragnost Beau   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke, weer zat je bovenop een voorspelling. Je gaf aan dat de vriend van mijn bff niet deugde. Hij zou psycho narcistisch gedrag vertonen en de relatie zou spoedig op de klippen lopen. Het is precies gegaan zoals jij had voorspeld.




Ervaring van E. met paragnost Nellekke   Ervaring van E. met paragnost Nellekke   Ervaring van E. geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  He dirk. Is alsof je me kende. Leuk dat je de dingen benoemt zoals ze zijn. Heel erg bedankt voor je steun en de oplossingsgerichte tips op mijn maat.




Ervaring van Valerio met paragnost Dirk   Ervaring van Valerio met paragnost Dirk   Ervaring van Valerio geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve lo.
Wat een topper ben jij.
Zo lief mee gaand.en de consulten zijn top.en komen ook uit ongelooflijk ook binnen de tijdsbestek.ik hoop je snel weer te spreken.
Als ik er door heen kom op de lijn haha .
Liefs brit.




Ervaring van Brit met paragnost Lola   Ervaring van Brit met paragnost Lola   Ervaring van Brit geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sita
  Ervaring met paragnost Sita
  Kan niet wachten om je te spreken. 1ste x beller. Ik wacht geduldig totdat je weer beschikbaar bent.




Ervaring van Nieuwe klant met paragnost Sita   Ervaring van Nieuwe klant met paragnost Sita   Ervaring van Nieuwe klant geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina,
Ik heb je nu al een aantal keren gesproken. Je bent echt een hele lieve positieve vrouw. Ik hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen. Ik heb er wel steeds weer wat meer vertrouwen in.
Fijn om je in ieder geval steeds te spreken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Nina   Ervaring van Karin met paragnost Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Bedankt, voor de consult, alles klopte wat u zei . Ben er nog steeds beetje stil van.
Ik hoop dat u voorspellingen uitkomen. Ik kom zeker terug. Liefs vrouw met de aparte naam ..




Ervaring van sun met paragnost Angel Felice   Ervaring van sun met paragnost Angel Felice   Ervaring van sun geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola, tot nu toe heb je het altijd aan het rechte eind met je readingen. alles is tot nu toe uitgekomen, we hebben nog een lange weg te gaan met Narcisme helaas. Ooit hoop ik met beter bericht te komen en dat het is gestopt het gedrag van aantrekken afstoten, lieve mensen vertrouw op Lola haar waarnemingen en blijf rustig het komt uit, zeker de moeite waard om te bellen:) Veel liefs, Ram202.




Ervaring van RAM202 met paragnost Lola   Ervaring van RAM202 met paragnost Lola   Ervaring van RAM202 geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angell
  Ervaring met paragnost Angell
  Lieve Angel, supermooie reading van je gehad.
Je hebt mij gerustgesteld en kijken wat de feest dagen gaan brengen. Ik laat t je gauw weer weten en Welcome Back.

Fijne avond

Happy Girl .




Ervaring van Happy girl met paragnost Angell   Ervaring van Happy girl met paragnost Angell   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Beste Yuorah,

Ik heb je gesproken. Je bent zo integer en legt alles heel goed uit. Ik blijf geloven en vertrouwen. Heel heel erg bedankt voor je positieve energie. Liefs.




Ervaring van Thea met paragnost Yuorah   Ervaring van Thea met paragnost Yuorah   Ervaring van Thea geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je bent een topper, veel liefs Nina.




Ervaring van Nina met paragnost Lola   Ervaring van Nina met paragnost Lola   Ervaring van Nina geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, wauw. Alleen maar superlatieven. Ze wist alles tot in de kleinste details te vertellen. Ze benoemde zelfs letters uit de namen van de personen over wie ik een vraag had. Ze beschreef de personen alsof ze ze kent.
Een oprechte en lieve vrouw met zeer uitzonderlijke gaven.
Naast haar inzichten en voorspellingen, gaf ze me ook de kracht om te vertrouwen.

Een absolute aanrader voor iedereen die een oprecht en waarheidsgetrouw antwoord wilt.
Zelfs voor wie zeer nuchter is en misschien sceptisch op zoek is naar een goed medium.

Bedankt lieve Desteny.

Italie.




Ervaring van Italie met paragnost Desteny   Ervaring van Italie met paragnost Desteny   Ervaring van Italie geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Dank voor het fijne gesprek en de duidelijkheid.




Ervaring van verginia met paragnost Angel Felice   Ervaring van verginia met paragnost Angel Felice   Ervaring van verginia geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Mari Elena is een zeer zuiver invoelend medium zonder mening of oordeel. Haar voorspellingen zijn zuiver en eerlijk. Zij kan zoveel meer dan er bij haar beschrijving staat. Ik ben enorm door haar geholpen om situaties te begrijpen en te accepteren. Haar voorspellingen zijn uitgekomen en door haar hulp ben ik er goed uitgekomen. Een dikke tien met een griffel en een virtuele hug. XXX.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Anke kan heel goed invoelen op mensen. Het klopt tot nu toe altijd.




Ervaring van anoniem met paragnost Anke   Ervaring van anoniem met paragnost Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke,
Al sinds de nazomer zei je me in elk gesprek dat ik veel geld zou ontvangen. Ook toen ik zei dat ik het niet meer geloofde zei je heel duidelijk dat het voor me lag, ik erachteraan moest gaan en het dan naar me toe zou komen. Ik heb het gevonden, werk van gemaakt en begin november ontvangen. Ik ben je zo dankbaar dat je me erop bleef wijzen, anders had ik het laten gaan. Je bent een topper. Liefs.




Ervaring van Boogschutter zuster met paragnost Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster met paragnost Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa

Ik ga niet mijn gebeurtenis hier vertellen maar dat weten jij en ik wel. Ik kan alleen vertellen wat voor geweldig medium je bent. Keer op keer komt het uit wat jij zegt. Dit breng jij net veel liefde en respect omdat voor jou ook niet altijd makkelijk is deze boodschap te brengen. Dankbaar ben ik voor wat jij mij gebracht hebt. Ik ken geen beter medium. Veel liefs Belinda .




Ervaring van Belinda met paragnost Louisa   Ervaring van Belinda met paragnost Louisa   Ervaring van Belinda geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  De beste medium op deze site. Ik weet dat tijd moeilijk is en dat situaties vertraging kunnen oplopen maar uw voorspellingen blijven uitkomen, na dagen, weken, maanden en zelfs jaren schat. U bent mijn kanjer, ons topper allertijden. Ik kan u niet genoeg bedanken en u bent heel bijzonder en oprecht zuiver. Waren er maar meer zoals u, daar kunnen we nog veel van leren. Gunter weet war hij het over heeft, ik raad hem zeer zeker aan en je zal er geen spijt van krijgen heel veel liefs van San en Familie. WE LOVE YOU KANJER MEGA DIKKE KNUFFEL VAN ONS . xxx san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-almere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden